Jeg er selvstændig entreprenør siden 2014

Født og opvokset i København, har tvillinger og er i dag bosat i Nordjylland. Jeg elsker der er højt til himlen og masser af frisk luft. Naturen er det sted, hvor jeg finder hjem i mig selv og der jeg nyder, min hobby som naturfotograf. Jeg er uddannet bachelor pædagog og tog sideløbende en 3 årig psykoterapeut uddannelse, og senere en 1 årig overbygning indenfor chok traume. 

I 2008 blev jeg leder og tog en diplom i ledelse. I 2013/2014 vendte mine medarbejdere og jeg skuden, fra den dårligste trivsel i kommunen, til en af de højeste trivsel og arbejdsglæde resultater i Nordjylland. Den udfordring gav mig mange lærerige og brugbare indsigter. I slutningen af 2014 valgte jeg at blive selvstændig og jeg elsker den frihed, livet som entreprenør giver mig. 

Jeg er uddannet ICF-Coach og har over 1000 dokumenteret coachsessioner og har udviklet mit eget coach kursus og onlineforløb. Jeg er forfatter til bogen: Fra Strategi til Succes - følger du strømmen eller lever du drømmen? Jeg holder løbende foredrag rundt om i landet.

Mit livsværk er virksomheden Den Indre Verdensmester, fordi at støtte mennesker til at finde ind, til deres skattekiste og udleve det fulde potentiale, får mit hjerte til at danse. I 2018 skabte jeg den Holistiske Energiuddannelse Danmark, hvor jeg følger en lille udvalgt gruppe deltagere gennem et helt år.

Hvorfor gør jeg det?
Mit WHY og vision er at få drømme til at blive til virkelighed, både dine og mine. Fordi når vi udlever vores største ønsker og mål og skaber vores eget drømmeliv. Er vi tro, autentiske og lever vores højeste livsformål.

Tina Katja Lund Andersen

Vil du vide mere om

Hjerte & Sjæle uddannelsen eller individuelt forløb