• Hvem er jeg!

  Jeg er selvstændig entreprenør

  Født og opvokset i København, har tvillinger og er i dag bosat i skønne Nordjylland. Jeg elsker her er højt til himlen og masser af frisk luft. Naturen er stedet hvor jeg finder hjem til mig selv og derfor er min Islandske hest min bedste ven. 

  Fagligt er jeg uddannet pædagog og har sideløbende taget en 3 årig psykoterapeut uddannelse, senere tog jeg en 1 årig overbygning indenfor chok trauma. 

  Da jeg blev leder i 2010 tog jeg en diplom i ledelse og har bl.a. gået fra den dårligste trivsel i kommunen til en af de bedste i hele Nordjylland. Den udfording har givet mig en af de største gaver i mit arbejdsliv. I 2015 valgte jeg at blive selvstændig og jeg elsker den frihed - livet som entreprenør giver mig.

  Det bedste af det hele er at jeg hver dag coacher mennesker til at være tro mod dem selv og turde stå ved den de er! Jeg har over 1000 dokumenteret coachsessioner og har udviklet mit eget coach kursus og onlineforløb

  Mit livsværk er virksomheden Den Indre Verdensmester, hjemmesiden her er opstået fordi jeg har specialiseret mig, og ønskede at sprede budskabet om succes strategi og meditations retreat.

  Hvorfor gør jeg det ?
  Fordi min livsmission er at få drømme til at blive til virkelighed, både for mig selv og sammen med DIG. Det er en helt unik gave jeg har og som falder mig utrolig nemt.

Tina Katja Lund Andersen

Vil du vide mere om

Success Strategi eller Meditation & Retreat