• Success Strategi

  Mission Success Strategi

  Jeg coacher mennesker ind til deres essentielle livsformål og mange af dem som kommer hos mig, er enten iværksættere eller drømmer om at blive det.

  Hvad handler success strategi - de 6 step om ? 
  Det handler om at have en plan, et mål og kende visionen, dit WHY og passionen i det du gerne vil dele ud af. Hvilke grundlæggende værdier betyder allermest for dig og hvorfor gør du dét - du GØR ? Hvad er kerneværdien i dit liv og din virksomheds formål?

  Er dit mål på plads ? Træner du dit mindset hver dag ? Er du bedvidst om dine vaner, strategier og overbevisninger, støtter eller forhindre de dig I at nå dine mål ?

  Har du struktureret din dag, så du har balance og fylder dig selv op ? Har du fokus og tager du den rigtige action ud fra det rigtige mindset, så det hver dag bliver tydeligt for dig, at du bevæger dig i den retning du ønsker dig ?

  Når jeg coacher mennesker i success strategi - deler jeg det op på følgende måde: 
  20% handler om mål, planer og strategierne som vi anvender i vores hverdag, som er vejviser på der hvor vi gerne vil hen. 80% handler om vores innergame, som er alt det der foregår i vores underbevidsthed f.eks. vaner, mønstre og overbevisninger, fordi det ofte er her vi spænder ben for os selv og og har vores dybeste begrænsninger.

  Størstedelen af de mennesker jeg coacher, har haft alt for meget fokus på de 20% og deres tid er gået med at sætte sig ind i alle opgaverne i deres virksomhed, energien er opbrugt og de forstår ikke hvorfor det måske ikke er lykkedes, eller kræver så meget af dem.

  Jeg vil vise og lære dig hvordan de 6 steps i success strategien kan blive dine medspiller og hvordan du kan øge bevidstheden, så du knækker koden til hvordan du kan ændre dine begrænsede overbevisninger, få skabt gode vaner, strategier og få balance i dit liv, så du tiltrækker det som du drømmer om.

  Jeg giver dig et grundigt og effeltivt hovedeeftersyn af dig og din virksomhed, vi gennemgår din kerneværdi, dit hovedformål og dit budskab til verden ? Er den røde tråd fremtrædende I din virksomhed ? Er der balance mellem frihed og arbejde og tiltrækker du opgaverne nemt og ubesværet? Er dit budskab og formål klart, tydeligt og præcist for din målgruppe ?

  De 6 step I success strategi får du på video, så du altid har redskaberne, teorierne og metoderne indenfor rækkevide.

  Pakkeløsninger til dig med virksomhed – eller som gerne vil være Iværksætter: 
  CVR-nummer, moms og regnskabsprogram, markedsføringsmateriale, brochure, video materiale, hjemmesider, logo, billedemateriale, youtube og de sociale medier mv.

  Da vi selv har gjort brug af ovenstående redskaber og metoder og selv udarbejder det hele, har vi i dag stor erfaring med hvad der virker og hvordan det kan sættes op.
  Vi har udstyr, kamera, video, lys, lyd og lærred, så går du med tanker om at udvikle dit eget online program kan vi hjælpe dig med den proces.
  Det kan foregå hos dig/jer eller os. Du kan se eksempel på hvordan vi har udviklet vores online programmer hos Den Indre Verdensmester

  Jeg tilbyder coachkursus til dig, der gerne vil kende de grundlæggende teorier og som har et ønske om at gøre en forskel for mennesker.

  Vil du høre mere så skriv en mail eller ring på 31771519

  Branding af dig og din virksomhed 995 kr. pr./t. + moms
  Coachkursus både online og fysisk i Nordjylland pris: 15.000 kr. + moms
  Jeg tilbyder dig 1 strategi dag på 5 timer, hvor der er fokus på DIG og din VIRKSOMHED - Pris 4500 kr. + moms


Referencer:


 • Reference fra Malene Krogh

  Jeg valgte en success strategi dag hos Tina Katja Lund Andersen og fik på dagen lavet en video til personlig branding. Vi holdt et møde, hvor jeg fortalte, hvad det jeg tænkte og herfra lagde vi en plan for optagelse af video.

  Det at Tina vidste, hvad budskab jeg ønskede at få ud, gjorde at vi under indspilningen af videoen kunne spare sammen og skabe en process, hvor jeg kom mere og mere tydeligt igennem med det som var vigtigt og gav mening for mig.

  Video lavet i samarbejde med Tina.

  Jeg vil anbefale Tina fordi hun er god til at spare, coache og vejlede i processerne.

  Jeg har efterhånden gjort brug af Tina i mange forskellige sammenhæng, både personligt og i min virksomhed.

  Jeg har planer om at udvikle min virksomhed henover 2018, hvor Tina og jeg igen vil samarbejde omkring udarbejdelsen af success strategien.

  Med venlig hilsen Malene Krogh
  Landlykke.dk

 • Reference fra Lisbeth Grud-Leth

  Et fantastisk forløb hvor jeg har fået hjælp til at finde endnu mere ind til min egen sandhed og min kerne, både på det personlige plan og i forbindelse med mit livsformål. Jeg har således også modtaget super sparring mht at få formidlet alt det unikke jeg står for og kan tilbyde mange andre via min virksomhed.

  Tina har i den grad "boostet" mig, hjulpet mig med branding af video på min hjemmeside samt givet så mange redskaber til evig eje, med hensyn til fortsat at holde en positiv spiral, samt sikre fortsat vækst- personligt såvel som i min forretning.

  Tina giver alt, hvad hun har fra sig, fra sine egene erfaring og viden. Hun er altid klar med hjælp og støtte, uanset hvornår jeg henvender mig.

  Video lavet i samarbejde med Tina.

  Jeg vil til enhver tid anbefale Tina til alle uanset om det er en dag med success strategi og personlig branding, coaching eller et coachforløb.
  Tina ved hvad det drejer sig om.

  Mange knus Lisbeth Grud-Leth
  Fysioterapi for krop og sjæl.

 • Reference fra Dorte Rickert

  Da jeg havde brug for nytænkning i min virksomhed kontaktede jeg Tina, som inspirerede mig til at gå efter det jeg længe havde drømt om. Jeg ville gerne konsultere og træne flere heste, men vidste ikke helt hvordan jeg skulle komme i gang.

  Tina motiverede og var utrolig kreativ gennem hele processen, fra idé til det færdige slutresultat.

  Det har været en rigtig spændende, sjovt, men også udfordrende proces hvor jeg hele tiden er kommet tættere på mig selv. Jeg har fra starten kunne mærke jeg var på rette spor og altid følt mig i trygge hænder sammen med Tina.

  Video lavet i samarbejde med Tina.

  Det har både været en opløftende, styrkende og kreativ måde at arbejde med personlig branding på og dét virker. Så har du brug for at finde den røde tråd i dit liv eller din virksomhed, tænke nyt eller brande dig selv, kan jeg på det varmeste anbefale at bruge Tina som coach i processen.

  De kærligste hilsener
  Dorte Rickert Sloth
  Doitrighthorse.com


 • Reference fra Lisa Kjeldsen

  Jeg henvendte mig til Tina, da jeg drømte om at starte på coachuddannelsen som ville kunne gøre mig til en god coach. Det fik jeg. Det var min store drøm at få redskaber og værkstøjer til at hjælpe andre mennesker i deres søgen på at opnå deres drøm og mål.

  Jeg har fået en fantastisk uddannelse, hvor jeg føler mig rustet til at hjælpe en masse mennesker i en positiv retning og nå deres mål. Personligt har uddannelsen ændret mit liv både på det personlige plan såvel som det arbejdsmæssige.

  Uddannelsen har givet mig: Positivitet, glæde, målrettethed, ro, frihed, klarhed og kærlighed. Så mange positive ting som vil hjælpe mig selv og andre i fremtiden.

  Jeg vil til enhver tid anbefale Tina - Den Indre Verdensmester. Tina tilbyder en fantastisk coachuddannelse, som giver en masse brugbare værktøjer i sit virke som coach. Tina er en meget passioneret og dediceret coach, som med sin fantastiske karisma og høje faglighed når helt ind til kernen.

  De dybeste anbefalinger til at gribe chancen og tage Den Indre Verdensmester`s coachuddannelse.
  Kærlig hilsen Lisa Kjeldsen


 • Reference fra Karimalou Müller

  Jeg startede på coachkursus hos Tina fordi jeg følte sad fast i mit liv, manglede inspiration og vejledning. Manglede en hjælpende hånd til støtte i hvilken vej der var den rigtige vej for mig.

  Jeg drømte om at få ro og balance i mit. Det har været fantastisk og meget lærerigt, fordi det er fedt at blive bevidst om hvad og hvordan jeg kan ændre mine begrænsede overbevisninger og træne mit positive mindset.

  Jeg har på kort tid fundet den direkte vej til mit hjerte. Kommet ind til min kerne og fået ændret mange begrænsede overbevisninger, på forbavsende kort tid.

  Jeg føler jeg har sparet mig selv for en vildt snørklet vej, og har istedet fundet en genvej.

  Jeg vil uden tvivl anbefale Tinas coachkursus Den Indre Verdensmester, jeg har følt mig 100% mødt, set og accepteret for lige den jeg er. Jeg er blevet taget i hånden og har fået mod til at ændre svære ting.

  Kærlig hilsen Karimalou Müller
  Alaja Well Care-energimassage


 • Reference fra Marianne Søgård

  Jeg valgte at tage coach kursus hos Den Indre Verdensmester
  på grund af Tinas evner og empati. Jeg drømte om at blive bedre til at vejlede andre gennem coaching, samt mig selv. Oplevelsen var rigtig god.

  Tina er altid top engageret. Videoerne er gode med gode øvelser. Jeg er kommet meget tættere på min egen indre verdensmester og bruger coachingen i mit daglige virke.

  Jeg vil anbefale alle andre der gerne vil tættere på sig selv eller blive klogere på sig selv, fordi det formår Tina at få en til, gennem hendes kærlige udholdenhed.

  Tina har fanget mig på den helt rigtige måde, og er kommet ind til kernen og har ikke kunnet slippe udenom.De bedste hilsener Marianne Søgård
  mariannesoegaard.dkIf I can Do it YOU can Do it

Believing in your self

Success demands commitment

Følg med på vores Facebook side

Er du blevet mere nysgerrig på hvad det er jeg laver og hvad andre syntes,
så klik på Facebook knappen og følg med.