• BALI MEDITATION & RETREAT 2020

  BALI METITATION & RETREAT

  Jeg laver meditationsretreats til Bali og Sydafrika (Safari), fordi når vi kommer helt væk fra hverdagens stress og jag og ud i naturen, virker det helende på vores krop og sind. Mine retreats er en hjerte og sjælerejse hvor du åbner dit hjerte og bliver guidet tættere på dit livsformål, vi har alle et helt unik budskab i verden. Under retreatet udvikler du dit eget personlige heart map med dig hjem.

  Det er både en personlig udviklingsrejse som giver dig helt konkrete værktøjer som du kan bruge i din eksisterende hverdag, og det er en oplevelsesrejse som vil gøre en forskel for dig, jeg inddrager altid natur kultur og historie.

  Jeg har valgt at lave retreats til Bali fordi jeg selv oplevede hvordan mit hjerte åbnede sig og livet begyndte at flyde igennem mig. Dét vil jeg rigtig gerne vise dig vejen til.

  Som noget helt nyt har jeg udviklet et Retreat til par, kærester eller mand/kone, mennesker som gerne vil tættere på sig selv og hinanden.

  I min coachvirksomhed møder jeg rigtig mange mennesker, der har en travl hverdag og som hver dag går på kompromis med tid, frihed og kærlighed. Tiden med sig selv og hinanden bliver måske ikke prioriteret højt nok, fordi de mange praktiske opgaver fylder en stor del af vores liv.

  At tage 10 dage ud af kalenderen og rejse langt væk sammen som par, væk fra hverdagens stress og jag og gå på opdagelse hos sig selv og hinanden, kan give jer nogle nye redskaber til at takle jeres liv på en ny og optimeret måde. Jeg vil undervejs sørger for rammerne i de skønneste omgivelser i junglen i en lille hytte på pæle. Jeg vil fylde jer med kulonariske madoplevelser som Bali er kendt for, forkæle jer med 4 fuldkrops massager hver, jeg vil give jer indsigter, redskaber og metoder og til hvordan I kan bryde ud af dét hverdags mønster, som vi alle kender til, både hos os selv og hinanden.

  Kunne du og din partner tænke sig at fokusere på tid, nærhed og opleve forelskelsen i jeres forhold igen ? Kunne I tænke jer at være nysgerrig på sider hos jer selv og hinanden, som I endnu ikke har udforsket ? Har I lyst til få romantiske oplevelser sammen på Bali ? Så er I kommet det rette sted hen.

  Jeg har valgt at lave et luksus Retreat til de par, som har besluttet sig for at gribe en helt fantastisk mulighed, til at få nogle nye parforholds redskaber til deres hverdag, men også for at blive klogere på sig selv og hinanden. Jeg oplever at rigtig mange mennesker “passer på sig selv”, fordi de er bange for at åbne op, tænk nu hvis jeg bliver såret eller svigtet. Derfor giver jeg jer en helt unik chance for at lade jer guide en takt dybere ind, åbne op til jer selv og hinanden, for og se, høre, føle, smage og mærke, hvordan sådan et reterat vil kunne gøre en foreskel i jeres hverdag/liv.

  Tid og naturen kan gøre noget magisk for os, når vi er væk fra dagligdagen og giver slip, har vi mulighed for at åbne op og starte på ny. En hjerte og sjælerejse er en once in a life time oplevelse, fordi vi bare skal “overgive” os til tillid, nærhed og kærlighed. Vi bor ude i junglen i de lækreste hytter på pæle, tæt på en lille lokal by. Maden er specielt tilberedt og Bali er kendt for deres kulinariske køkken, der indgår 4 fuldkropsmassager i prisen. 3 døgn bor vi på stranden i en lille fiskerby, hvor der er mulighed for fordybelse og romantisk middag på stranden.

  Fælles for mine meditations retreats er, at jeg anvender redskaber og metoder, inddrager coachingen og den psykoterapeutiske indgangsvinkel, hvor jeg med overskriften “En hjerte og sjæle rejse", tager dig med gennem mindset træninger, teorier, mindfullness og giver dig konkrete værktøjer, så du kommer tilbage i en ny og forbedret udgave af dig selv.

  I marts 2018 tager jeg på rekognoscering til Sydafrika på safari, fordi jeg har en drøm om at inddrage naturen og dyrene som redskaber til at komme endnu tættere på os selv.

  Følg med her på Facebook.

  Er du nysgerrig og gerne vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig på mobil: 31771519 eller email: tina@tkla.dk

Referencer:

 • Tanja Nymann Andersen

  Jeg tog med på en hjerte og sjælerejse
  meditations retreat for at finde mere GLÆDE i mig.
  Jeg drømte om at få redskaber til at finde GLÆDEN og POSITIVITET.

  Det har været en helt fantastisk oplevelse
  hvor jeg nu mærker glæden, meget vildere end jeg hjemmefra havde turde håbe på (POSITIVT).

  Jeg har fået det ud af retreatet til Bali
  - at jeg NU er glad, sådan helt inderst inde. TAK.


  Jeg vil anbefale at tage springet

  og gøre noget for sig selv, fordi jeg troede ikke at jeg kunne, men jeg ved nu at alle kan og bør gøre det.

  Kærlig hilsen Tanja Nymann Andersen


 • Birgitte Hansen

  Jeg tog med på meditations retreat
  - en hjerte og sjælerejse fordi jeg var nysgerrig på, hvad sådan et retreat kunne gøre for mig, udvikle mig til at åbne mit hjerte. Jeg drømte om at få åbnet mit hjerte, samt få mere kendskab til meditation, redskaber dertil og få sat teori på.

  Det var en vekslende oplevelse
  med udfordringer, øjenåbner og ny læring i forhold til meditation, som endte ud med, er rigtig godt resultat og en masse nye redskaber. Det er redskaber som jeg tager med mig hjem og videre i livet på min livsproces.

  Jeg har under opholdet fået øjnene op
  og fået endnu flere værktøjer, til at bibeholde et åbent hjerte og energien til at arbejde videre med det jeg fik med fra meditations retreat.

  Mine anbefalinger til andre vil være

  på baggrund af, de forskellige ture, oplevelser, sanseindtryk, indholdet, redskaberne og medicinmanden var fantastiske.

  Kærlig hilsen Birgitte Hansen.


 • Hanne Vejlgaard Christensen

  Jeg valgte at tage med på meditations retreat
  - en hjerte og sjælerejse, for at få en pause fra min egen forretning og kun være mig selv. For at få kendskab til meditation, yoga og kulturen på Bali. For at få fokus på mit indre og droppe alle ydre påvirkninger.

  Jeg drømte om at få nogle gode oplevelser
  og møde nogle lokale healere. At få åbnet lidt mere op på nogle energier, jeg har lukket ned for de sidste par måneder.
   
  Det var en rigtig god oplevelse.
  dejlige lokale mennesker og rigtig god stemning i gruppen. Fantastisk at få åbnet hjertet hos healeren.DJeg fik nogle meget konkrete og brugbare redskaber med hjem som jeg vil arbejde videre med. Jeg har mødt nogle skønne mennesker og haft en rigtig god tur med masser af oplevelser.

  Jeg vil anbefale det til andre
  Fordi det er sundt at tage tid ud af kalenderen til sig selv. Det er en mulighed for at finde sin indre balance og ståsted og arbejde i dybden med sig selv. 

  Hilsen Hanne Vejlgaard Christensen


 • Elin Koldsø Madsen

  Hvorfor valgte du at tage på retreat til Bali?
  Jeg havde brug for at finde ro i mig selv. Jeg havde brug for at åbne mit hjerte. Jeg ønskede at leve mere struktureret og komme videre i mit liv, jeg var i tvivl om der var noget i mit liv, der ikke skulle være der. Da jeg har mødt Tina flere gange i forskellige i coach sammenhæng og til foredrag, var jeg slet ikke i tvivl om jeg skulle med til Bali da muligheden bød sig.

  Hvad drømte du om at få ud af det?
  Jeg drømte om at komme hjem med et åbent sind og hjerte. Få redskaber til at komme videre med mit liv. Jeg drømte om at finde ro i mig selv og finde en måde jeg kunne blive mere struktureret. Jeg drømte om at give slip på det der ikke længere skulle være i mit liv.

  Hvordan var oplevelsen?
  Så STOR en oplevelse, meget mere intens end jeg havde troet muligt. Tina tager os lige der hvor vi er og giver ud af sig selv, der hvor det giver mening. Den relation vi får ved at være en lille gruppe, hvor vi tør åbne os for os selv og hinanden. Jeg lærer ligeså meget om mig selv, gennem de andres processer. Hele programmet er en proces til personlig udvikling. Jeg er så GLAD for at jeg tog med på retreat.

  Hvad har du fået ud af det?
  Jeg har fået øjnene op for meditationen, fået redskaber til at meditere, fået redskaber til personlig udvikling. Jeg har som bonus fået masser af nye værktøjer til at komme i gang med min forretning og fået metoder til hvordan jeg kan strukturere mine mål.

  Hvorfor vil du anbefale det til andre?
  Jeg vil anbefale det til alle der ønsker personlig udvikling og som drømmer om personlig udvikling. Det at Tina tog os med ud i lokalområdet, helt tæt på bjergfolk og de fattige, dét åbnede vores hjerte endnu mere.

  Det har faktisk betydet at vi alle sammen vender tilbage som gruppe i 2019 hvor Tina har lovet at lave version 2, hvor vi har en mission om donere indsamlet ting til de lokale.

  De kærligste hilsener Elin Koldsø Madsen


 • Fælles konklusion

  Jeg har fået noget med mig
  Som jeg ikke troede var muligt, glæde, positivitet, indsigt, energi og er helt rørt inden i mit hjerte. Jeg mærker nu håbet for fremtiden. Dine kontakter til præstinde, medicinmand, lokalbefolkningen og det autentiske Bali har været helt uovertruffen.

  Tina du har givet så meget
  Positivt undervisning, redskaber, visualisering, energi og taknemlighed. Vi har nu redskaber med hjem, så vi kan videreudvikle og tage 1. step ad gangen. Det har været en god vekslen mellem at bo i junglen, fiskerbyen og afslutningen på luksus ressort.

 • Maibritt Eriksen

  Hvorfor valgte du at tage på retreat til Bali ?
  Jeg havde brug for at finde ro og tid til mig selv og få et break fra hverdagens stress og jag.

  Hvad drømte du om at få ud af det?
  Jeg drømte om at få overblik og få åbnet mit hjerte. Jeg drømte om at finde ro i at meditere og give slip på dét jeg ikke har brug for i mit liv.

  Hvordan var oplevelsen?
  Som helhed har oplevelsen være rigtig god. Der åbnede sig mange spændende oplevelser, som man ikke havde forventet og som var ud over programmet.

  Undervejs besluttede vi i fælleskab at have et stilledøgn og her kom vi i kontakt med hvordan vi kan udtrykke og kommunikere uden ord. Det gav også tid og plads til en indre proces som skabte nye indsigter og som flyttede os på den personlige rejse.

  Vi sluttede aftenen af med at danse på stranden og Tina afsluttede stilledøgnet på en rigtig god måde, med en runde efter morgenmaden hvor vi alle fik plads til at fortælle hvordan oplevelsen havde været for os hver især.

  Hvad har du fået ud af det?
  Jeg har fundet ro og fået redskaber til at meditere. Jeg har en klarhed og er kommet i kontakt med min taknemlighed. Både taknemlighed i mit liv men også for de systemer vi har her i Danmark. Det at Tina tog os med ud i lokalområdet, helt tæt på bjergfolk og de fattige, dét åbnede vores hjerte endnu mere.

  Det har faktisk betydet at vi alle sammen vender tilbage som gruppe i 2019 hvor Tina har lovet at lave version 2, hvor vi har en mission om donere indsamlet ting til de lokale. Der er skabt nye venskaber blandt deltagerne og i lokalområderne på Bali.

  Hvorfor vil du anbefale det til andre?
  Jeg vil anbefale det til andre der også har brug for tid til sig selv og gerne vil lære at meditere eller komme dybere i meditationerne. Til alle der ønsker at opleve Bali helt tæt på.

  De kærligste hilsener
  Maibritt Eriksen


 • Malene Krogh

  Hvorfor valgte du at tage på retreat til Bali?
  Jeg valgte at tage med til Bali fordi jeg havde brug for at komme væk hjemmefra og finde mig selv.

  Hvad drømte du om at få ud af det?
  Jeg drømte om at få klarhed over nogle områder i mit liv, som jeg var ked af og i tvivl om. Jeg drømte om at få lært hvad meditation kan/kunne give mig og hvad det kunne tilføre mit liv.

  Hvordan var oplevelsen?
  Det har været en oplevelse som er helt unik, speciel og fantastisk. Jeg har fået så meget mere med end jeg kunne forestille mig. Jeg har fyldt ryksækken med oplevelser og nye erfaringer for livet.

  Det at Tina tog os med ud i lokalområdet, helt tæt på bjergfolk og de fattige, dét åbnede vores hjerte endnu mere.

  Det har faktisk betydet at vi alle sammen vender tilbage som gruppe i 2019 hvor Tina har lovet at lave version 2, hvor vi har en mission om donere indsamlet ting til de lokale. 

  Jeg har endelig fundet det sted hvor jeg ønsker at være med til at gøre en forskel ude i verden, gennem velgørenhed.

  Da jeg er selvstændig med vuggestuen og børnehavnen Landlykke, vil jeg gennem mit brand tiltrække forskellige donationer (børnetøj, sko og legetøj mv. ) som jeg vil viderebringe til gavn for de Bali børn som trænger allermest.

  Oplevelsen har rørt mit hjerte dybt og jeg er klar til at være med til, at gøre en større forskel for verdens børn.

  Hvorfor vil du anbefale det til andre?
  Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv og derfor kan jeg også på det kraftigste anbefale andre, at give sig selv denne gave.

  Unik og power fuld oplevelse som jeg tager med hjem og implementere i min hverdag. Et nyt kapitel er startet i mit liv.

  De kærligste hilsener
  Malene Krogh
  Institutionsleder/ejer Landlykke Aabybro

Meditation & Retreat på Facebook

Er du blevet nysgerrig på vores Meditation & Retreats,
så klik over og følg mig på Facebook